Filosofie

Filosofie

In het jaar dat de Porsche 911 50 jaar en de Carrera RS 40 jaar bestaat is Elfgoed van start gegaan. Elfgoed is ontstaan vanuit een jongensdroom, passie en hobby. Een grote passie voor de Porsche 911, met name de luchtgekoelde modellen van de 911 (dat geluid...).

De naam Elfgoed is een samenstelling van elf en erfgoed. Een verwijzing naar – en ode aan – de klassieke Porsche 911, erfgoed wat ons betreft. Wij willen dit graag delen met andere liefhebbers, zodat nog vele jongens- en meisjesdromen werkelijkheid kunnen worden.

Elfgoed wil tegen een redelijke prijs mooie en goede klassieke Porsches verkopen.

Elfgoed streeft ernaar om op basis van haar netwerk, kennis en ervaring, steeds een aantal aantrekkelijke luchtgekoelde Porsches in haar collectie te hebben waar liefhebbers nog jaren plezier van kunnen hebben.

Omdat de oprichters van Elfgoed handelen vanuit hun passie en hobby, kan Elfgoed haar auto’s voor een schappelijke prijs aanbieden. U bent van harte uitgenodigd om een afspraak te maken om ons aanbod te komen bekijken.

U kunt bij ons ook terecht voor een zoekopdracht of, indien uw auto voldoet aan onze eisen, consignatieverkoop of verkoop van uw eigen 911 aan Elfgoed. Incidenteel bieden wij op onze site onder Collectie ook onderdelen aan. Elfgoed is niet verbonden aan de (Nederlandse) Porsche organisatie.