Diensten

CONSIGNATIEVERKOOP

Heeft u een mooie en goede klassieke 911 en ziet u het niet zitten of heeft u geen tijd om die zelf te verkopen, dan kan Elfgoed dat voor u doen. Bovendien bereikt u daarmee het netwerk van Elfgoed.

Graag bezichtigen wij de auto en bij wederzijdse interesse maken wij graag afspraken met u over de verkoop van uw auto. Neem contact met ons op of stuur een e-mail met uw naam en adresgegevens en de gegevens van uw auto (type, coupé, targa of cabrio, bouwjaar, kleur, transmissie, opties, (onderhoud)historie, prijsindicatie, foto’s en eventuele andere zaken) naar info@elfgoed.nl. Wij nemen contact met u op om een en ander te bespreken.

ZOEKOPDRACHT

Bent u op zoek naar een klassieke Porsche en bevindt de klassieke Porsche die u zoekt zich niet in onze collectie, dan kunt u ons een specifieke zoekopdracht geven.

Door ons netwerk en onze kennis van de markt kunnen wij u helpen bij het vinden van uw auto. Neem contact met ons op of stuur een e-mail met uw naam en adresgegevens en uw voorkeuren (type, coupé, targa of cabrio, bouwjaar, kleur, transmissie, opties, prijsindicatie en eventuele andere zaken) naar info@elfgoed.nl. Wij nemen contact met u op om een en ander te bespreken.

UW AUTO VERKOPEN

Indien u uw Porsche wilt verkopen en deze aan onze eisen voldoet, kunt u bij ons terecht.

Indien de auto schadevrij is, een goede en bekende (onderhoud)historie en een redelijke en aantoonbare kilometerstand heeft, kunt u een e-mail sturen met uw naam en adresgegevens en de gegevens van uw auto (type, coupé, targa of cabrio, bouwjaar, kleur, transmissie, opties, onderhoudshistorie, prijsindicatie, foto’s en eventuele andere zaken) naar info@elfgoed.nl. Wij nemen contact met u op om een en ander te bespreken.